Ons aanbod van riviercruises over Rijn, Donau en… | Feenstra Rijn Lijn

Crucestar

Wederom hebben wij dit jaar de Donau opgenomen in ons programma, ditmaal gaan we met de mooie Crucestar. Met dit comfortabele schip komt u langs de verschillende hoogtepunten van de mooie blauwe Donau. U bezoekt de prachtige hoofdsteden Wenen, Bratislava en Budapest, maar ook kleinere parels als Dürnstein en Melk in het romantische Wachaudal, ontbreken niet tijdens deze cruise.

In de gezellige bar, of de ruime lounge kunt u onder het genot van een drankje volop genieten van de schitterende landschappen die aan u voorbij trekken. De grote panoramaramen in de lounge zorgen ervoor dat u niks van de omgeving hoeft te missen. Of zoek een plekje op het zonnedek. Stoel of ligbed, zon of schaduw, de keuze is aan u. Het royaal opgezette schip in combinatie met het sfeervolle interieur en de uitstekende verzorging aan boord van dit prachtige schip maken deze reis over de Donau tot een onvergetelijke vakantie. Meer informatie over de Antonio Bellucci vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

De receptie, de lounge en de hutten op het Bovendek en het Middendek zijn bereikbaar met een personenlift. Het zonnedek, het restaurant en de hutten op het Midden-voordek en het Benedendek zijn uitsluitend per trap bereiken.

De Crucestar heeft plaats voor 154 passagiers en heeft een warme uitstraling. De hutten zijn verdeeld over 4-dekken. Alle hutten zijn comfortabel en stijlvol ingericht en beschikken over een tv, telefoon, airconditioning, verwarming, kledingkast en kluis. In de badkamer vindt u een douche, toilet en een wastafel met föhn. De 2-persoonshutten Deluxe op het Bovendek en Middendek hebben een afmeting van 14m2. Naast de gebruikelijke faciliteiten beschikken de hutten over grote ramen, die geopend kunnen worden. De hutten zijn ingericht met twee éénpersoonsbedden die op verzoek uit elkaar gezet kunnen worden. Op Midden-voordek en het Benedendek vindt u tweepersoonshutten van 11m2. De ramen in deze hutten kunnen niet geopend worden. De hutten zijn uitgerust met twee éénpersoonsbedden waarvan er overdag één bed wordt opgeklapt tot comfortabele sofa. De ramen op het Benedendek zijn wat hoger geplaatst.

Uw reis begint met een lunch en eindigt met ontbijt op de dag van vertrek. Tijdens de lunch en het diner kiest u uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten, zowel warm als ook koud met culinaire afwisseling. Naast de maaltijden zit het all inclusive drankenpakket bij de reissom inbegrepen, dit betekent dat vanaf 09.30 tot 23.00 uur, bier, huiswijn, fris, koffie, thee en water beschikbaar zijn in de bar, overige drankjes zijn verkrijgbaar tegen betaling. Daarnaast is er elke dag live muziek in de lounge aan het einde van de middag en na het diner.

De eventuele extra consumpties en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u alles in één keer aan het einde van de reis contant, met pinpas of met een creditcard kunt afrekenen.

Aan boord van de schepen bestaat de bemanning uit verschillende nationaliteiten. Er is altijd een Nederlands sprekende hotelmanager en/of cruisedirector aanwezig en wij proberen ervoor te zorgen dat er altijd een Nederlands sprekend bemanningslid in de buurt is dat u in het Nederlands te woord kan staan.Voor deze reis werken wij samen met buitenlandse partners. Het internationale karakter dat hierdoor ontstaat voegt een extra dimensie toe aan deze toch al zo bijzondere reis. De voertaal aan boord en tijdens excursies is Engels. Waar mogelijk zullen wij proberen Nederlandssprekende gidsen in te zetten op de aangeboden excursies. Natuurlijk is er aan boord een Nederlandse cruisebegeleider en zorgen wij ervoor dat de dagprogramma’s en de menu’s van de chef de cuisine voor u beschikbaar zijn in het Nederlands.

WiFi tegen betaling in de lounge, bar en hal (beperkte ontvangst).

Eigenaar van het mps Crucestar en uitvoerder van de reizen met dit schip is Crucemundo.