Ons aanbod van riviercruises over Rijn, Donau en… | Feenstra Rijn Lijn

Bellissima

Met ingang van het seizoen 2022 zal de Bellissima de reizen van de Statendam overnemen. Laat u betoveren door dit klassieke en elegante schip dat dit jaar voor Feenstra een aantal populaire reizen over de Duitse Rivieren zal uitvoeren. Op de Bellissima heerst een vriendelijke, bijna familiale sfeer en de attente bemanning zal er alles aan doen om het u tijdens de reis zo goed mogelijk naar de zin te maken.

Het zonnedek is gedeeltelijk overdekt en beschermt u op hete dagen tegen de brandende zon. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van de verkoelende whirlpool op het achterdek. De sfeervolle lounge, gelegen op het Promenadedek, is hét ontmoetingspunt voor de passagiers. Hier wordt u vanuit de bar voorzien van warme en koude dranken. De grote ramen zorgen ervoor dat u van de schoonheid van de omgeving niets hoeft te missen. Achter op het Promenadedek bevindt zich het panoramarestaurant. Hier staat de creatieve keukenbrigade klaar om u te verwennen met internationale specialiteiten.

Meer informatie over de Bellissima vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

De verschillende dekken zijn onderling per trap met elkaar verbonden. De Bellissima beschikt niet over een (trap)lift, ook niet naar het Zonnedek. Passagiers die minder goed te been zijn adviseren wij een hut op Promenadedek te boeken.

De comfortabele hutten zijn verdeeld over het Promenadedek en Hoofddek. Alle 2-persoonshutten, behoudens de 2-persoonshut Premium, zijn identiek opgezet en hebben een grootte van ca. 13 m. De hutten zijn royaal ingericht en beschikken over douche, toilet, individueel regelbare airconditioning, satelliet TV, föhn, kluis en telefoon. De hutten op het Promenadedek zijn voorzien van een Frans balkon, waardoor u optimaal kunt genieten van het langs glijdende landschap. De hutten op het Hoofddek hebben hoger geplaatste ramen welke niet kunnen worden geopend. De bedden worden door de bemanning overdag voor u opgeklapt tot 2 kleine sofa’s. De 2-persoonshut Premium heeft dezelfde faciliteiten als de andere hutten maar is met 24 m² zeer ruim bemeten en voorzien van een tweepersoonsbed met aparte matrassen en een bank.

De dag begint met een uitgebreid ontbijt, waarbij het aan niets zal ontbreken. Vroege vogels kunnen aanschuiven voor het ‘vroege vogel ontbijt’. Tussen de middag geniet u van een overheerlijke lunch en tijdens het diner zult u versteld staan van de culinaire hoogstandjes die de chef de cuisine voor u heeft bereid.

Consumpties en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u aan het einde van uw reis alles in één keer cash, met pin- of creditcard kunt betalen. Excursies dienen bij de Cruise Director voldaan te worden.

Aan boord van de schepen bestaat de bemanning uit verschillende nationaliteiten. Er is altijd een Nederlands sprekende hotelmanager en/of cruisedirector aanwezig en wij proberen ervoor te zorgen dat er altijd een Nederlands sprekend bemanningslid in de buurt is dat u in het Nederlands te woord kan staan.

Er is gratis WiFi (maximaal 2 aansluitingen per hut) in alle landen.

Eigenaar van het m.p.s. Bellissima en uitvoerder van de reizen met dit schip is Starling Fleet AG - Basel.

Reisaanbod van dit schip

Alle reizen