Over de schepen | Feenstra Rijn Lijn

Over de schepen

Onze schepen brengen u elk seizoen waar u maar wilt. Dit doen we overigens niet alleen. De schepen waar al deze mooie reizen mee gemaakt worden zijn eigendom van verschillende rederijen. Feenstra Rijn Lijn bemiddelt tussen hen en u. Dus hebben we het op deze website over 'wij', dan bedoelen we de scheepseigenaren.

Zeven schepen telt onze vloot. Schepen die u allemaal volop ontspanning en avontuur bieden. Neem een kijkje op onze bijzondere schepen, en ontdek welk schip het beste bij u past.

Salvinia

De comfortabele Salvinia heeft met haar drie dekken ruimte voor 124 passagiers. In de ruime en smaakvol ingerichte lounge zit u hoog boven het water, waardoor u een prachtig uitzicht heeft op de langs glijdende landschappen. Omdat de Salvinia spudpalen heeft, kunnen we aanleggen waar we willen. Ook als er geen steiger is.

Rembrandt van Rijn

Een riviercruise met de luxueuze Rembrandt van Rijn is beslist een aanrader. Met zijn fraaie interieur en de uitmuntende verzorging aan boord, staat de Rembrandt van Rijn met recht als exclusief te boek. Het schip is royaal opgezet, met een riante entree, een groot restaurant en ruime hutten. De prachtige kleuren en mooie materialen zorgen voor een warme uitstraling.

Johann Strauss - NIEUW

Nieuw in het programma is de Johann Strauss. Dit premium schip, genoemd naar de wereldberoemde Oostenrijkse componist van de Weense Wals, biedt comfort van de hoogste kwaliteit.

Horizon

De Horizon is een prachtig cruiseschip. Door de warme kleuren in het interieur en het vriendelijke en behulpzame personeel voelt u zich al snel thuis. En samen met de 98 passagiers ontstaat er een gezellige sfeer aan boord. Tel daarbij een ruime keuze uit de mooiste bestemmingen en u heeft en onvergetelijke vakantie.

Antonio Bellucci

Licht, comfort en ruimte, dat waren de uitgangspunten bij de bouw van dit varende hotel. Het resultaat: een prachtige uitstraling en alle faciliteiten van een modern luxe hotel. En dat merkt u meteen als u aan boord van de Antonio Bellucci stapt.

Monarch Countess - NIEUW

In 2023 introduceren wij niet alleen dit nieuwe schip, maar ook een, voor ons, nieuwe rivier. Voor de reis op de Seine zult u door de Monarch Countess worden vervoerd langs klassieke parels zoals Parijs, Rouen en Le Havre. Het is een unieke ervaring om met een modern schip op één van de meest indrukwekkende rivieren van Europa te varen.

Crucestar - NIEUW

Wederom hebben wij dit jaar de Donau is ons programma opgenomen, ditmaal gaan we met de mooie Crucestar. Met dit comfortabele schip komt u langs de verschillende hoogtepunten van de mooie blauwe Donau. U bezoekt de prachtige hoofdsteden Wenen, Bratislava en Budapest, maar ook kleinere parels als Dürnstein en Melk in het romantische Wachaudal.