Open Dag Arnhem & Gorinchem | Feenstra Rijn Lijn

Open Dag Arnhem & Gorinchem

De afgelopen maanden hebben we tijdens onze Open dagen meerdere schepen aan u voorgesteld. Deze dagen zijn zo succesvol en gezellig geweest dat we op 25 en 26 april de nieuwste aanwinst in onze vloot, de Johann Strauss, aan u willen voorstellen.

Dinsdag 25 april kunt u een bezoek brengen aan de Johann Strauss in Arnhem en op woensdag 26 april legt de bemanning in Gorinchem de loopplank voor u uit. Onze medewerkers vertellen u tijdens een rondleiding meer over alle mogelijkheden om met Feenstra zo’n prachtige riviercruise te maken. In de lounge staat koffie met iets lekkers voor u klaar.

Wilt u echt ervaren hoe het is om met een modern riviercruise schip te varen? Boek dan ons unieke Open Dagen arrangement!

OPEN DAG - ARNHEM
Dinsdag 25 april 2023
Rijnkade, Arnhem
10.00 - 16.00 uur

Arnhem-haven-april-2023.png#asset:207879864

Parkeren:
U kunt het beste parkeren aan de Nieuwe Kade, dit is gratis. Op de parkeerplaats Trans, aan de Rodenburgstraat, is het betaald parkeren. LET OP: parkeren op de kade is alleen gratis bij de aangegeven P op de bovenstaande kaart.

Openbaar vervoer:
Station Arnhem Centraal en dan ca. 25 minuten lopen. Er zijn verschillende bushaltes in de nabije omgeving van de Rijnkade. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar www.9292.nl

OPEN DAG - GORINCHEM
Woensdag 26 april 2023
Buiten de Waterpoort, Gorinchem
11.00 - 17.00 uur

Open-Dag-Gorinchem-2023.png#asset:208170329

Parkeren:
U kunt het beste parkeren aan parkeerplaats Buiten de Waterpoort, dit is betaald parkeren. Buiten de Waterpoort is een ruim parkeerterrein net buiten de vesting. Hier kunt u voordelig de hele dag parkeren. In een paar minuten loopt u naar het schip.

Openbaar vervoer:
Er zijn verschillende manieren om met het openbaar vervoer naar in de nabije omgeving van de Rijnkade. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar www.9292.nl

1 NACHT CRUISEN VOOR SLECHTS € 99,- p.p.!

Vaar van 25 op 26 april mee met de Johann Strauss van Arnhem naar Gorinchem voor slechts € 99,- p.p. op basis van 2-persoonsbezetting (excl. Consumentenbijdrage SGR € 5,- p.p.). De genoemde prijs is inclusief verblijf, diner, live entertainment, ontbijt en transfer terug naar Arnhem (vertrek 09.30 uur vanaf het schip in Gorinchem op 26 april).

Boek online of bel ons op 026-4452805 om uw plek vast te leggen. Wacht niet te lang want VOL = VOL.

Reist u alleen en wilt u gebruik maken van dit speciale Open Dagen arrangement? Dat kan! Neem dan telefonisch contact met ons op om uw boeking te maken. De toeslag voor 1-persoonsgebruik bedraagt € 25,- p.p.

Op dit speciale Open Dagen arrangement zijn voorwaarden van toepassing. Klik hier voor meer informatie.