Faillissement d-reizen

Dinsdag 6 april jl. zijn de reisbureaus van d-reizen door de rechtbank failliet verklaard. Dat heeft uiteraard gevolgen voor de bij d-reizen geboekte reizen en de door d-reizen uitgegeven vouchers. Wij voelen mee met de meer dan 1000 medewerkers die hierdoor zijn getroffen.

Wij vragen u vriendelijk om onderstaande informatie aandachtig door te lezen.

Heeft u een riviercruise van Feenstra geboekt bij een d-reizen kantoor?
Feenstra Rijn Lijn is als reisorganisator de uitvoerende en verantwoordelijke partij voor uw vakantie. Uw geboekte vakantie is bij ons in goede handen en zodra het mogelijk is nemen wij het dossier van uw boeking van d-reizen over. Wij komen hiervoor graag met u in contact.

Dient u wellicht nog een restantbetaling te doen dan verzoeken wij u met klem deze NIET meer aan d-reizen over te maken, maar met ons contact op te nemen.

Wij hopen dat wij uw reis t.z.t. kunnen uitvoeren, hiervoor zijn wij afhankelijk van de reisadviezen van de regering. Indien wij de reis niet kunnen uitvoeren dan behoudt u uiteraard het recht op restitutie van de door u betaalde reissom.

Heeft u een corona-voucher welke is uitgegeven door d-reizen voor uw geboekte vakantie via Feenstra?
Deze corona-voucher behoudt zijn waarde en is volledig gedekt door het SGR. U bent uw geld dus niet kwijt. U blijft het recht houden op restitutie van de voucher. Hiervoor verwijzen wij u in eerste instantie naar het SGR. https://www.sgr.nl/news/faillissement-d-rt-d-reizen/
U kunt uw corona-voucher ook gebruiken om een nieuwe reis bij Feenstra Rijn Lijn te boeken. Hiervoor kunt u contact op met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord om de mogelijkheden met u te bespreken.