Zeeuws genieten | Feenstra Rijn Lijn

Zeeuws Genieten

Zeeland is met afstand de meest waterrijke provincie van ons land. Op de verschillende eilanden zijn er veel kleine en gezellige vissersplaatsen. Dat maakt Zeeland een ideale bestemming om tijdens een riviercruise te verkennen.

Maandag: Arnhem - Willemstad

Om 09.30 uur gooien we de trossen los en zetten over de Waal koers naar Willemstad. In de loop van de ochtend wordt de bemanning aan u voorgesteld en kunt u onder het genot van een kopje koffie nader kennis maken met uw medepassagiers. Tijdens het diner zullen we in Willemstad aanleggen.

Dinsdag: Willemstad - Antwerpen - Vlissingen

Vlakbij de aanlegplaats in Antwerpen staat het Museum aan de Stroom. Een tien verdiepingen hoog gebouw met drie musea waaronder het Nationale Scheepvaartmuseum. Vanaf het panoramaterras op de tiende verdieping heeft u een prachtig uitzicht op de stad, de haven en de Schelde. In de binnenstad treft u lange winkelstraten en grote pleinen met prachtige monumentale panden aan. Aan boord kunt u zich ook opgeven voor een rondrit per bus(*). Tijdens het diner laten we Antwerpen achter ons en zetten we koers via de Westerschelde naar Vlissingen.

Woensdag: Vlissingen - Middelburg - Veere

Door de gunstige ligging aan het water werd Middelburg, op Amsterdam na, de belangrijkste handelshaven van de VOC tijd en dat is nog terug te zien aan de vele prachtige monumenten die de stad rijk is. Aan het eind van de middag varen we door naar Veere. Na het diner kunt u dit plaatsje prima te voet bekijken.

Donderdag: Veere - Neeltje Jans - Hellevoetsluis

Het werkeiland Neeltje Jans is een onderdeel van de Oosterscheldekering die samen met andere waterkeringen in Zeeland, Brabant en Zuid-Holland de Deltawerken van Nederland vormen. De Deltawerken moeten deze provincies beschermen tijdens een stormvloed van de zee. In het informatiecentrum(*), op Neeltje Jans, kunt u alles te weten komen van de watersnoodramp tot en met de bouw van de Deltawerken. Aan het einde van middag varen we verder naar Hellevoetsluis waar we gaan overnachten.

Vrijdag: Hellevoetsluis - Schoonhoven

Nog voor het ontbijt gooien we de trossen los en varen we naar Schoonhoven. In dit plaatsje aan de Lek staat de zilversmeedkunst nog steeds centraal. Bewijs hiervan zijn de vele monumentale zilverwerkplaatsen en zilversmid-woningen, alsmede de enige vakschool voor goud- en zilversmid van Nederland. ‘s Avonds zal de kapitein u uitnodigen voor het Captains Dinner met aansluitend een gezellige avond in de lounge met live muziek.

Zaterdag: Schoonhoven - Arnhem

De laatste dag van deze afwisselende reis is alweer aangebroken. We verlaten Schoonhoven en varen over de Nederrijn naar Arnhem. In de ochtend geniet u nog van een kop koffie met wat lekkers en aansluitend staat de lunch voor u klaar. Om 14.00 uur meren wij af in Arnhem, waarmee een einde is gekomen aan deze prachtige reis en wij afscheid van u nemen. Tot ziens!

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden (niet inclusief)
  • Eén avond met live muziek
  • Captains Dinner

Salvinia

De bar en de dansvloer in de lounge zijn prima plekken voor een avond gezelligheid. Wilt u liever ontspannen? Neem dan eens plaats in een massagestoel. Vanuit de lounge kunt u zo de stuurhut binnenlopen. Hier staan banken vanwaar u op uw gemak de handelingen van de kapitein of de stuurman kunt volgen. Of u gaat eens het zonnedek op. Onder de overkapping en elders op het zonnedek staan diverse zitjes en ligbedden. Het ruime restaurant bevindt zich een dek lager en heeft natuurlijk grote ramen. Voorin het schip op het hoofddek vindt u een ontspanningsruimte met grote whirlpool, sauna, zonnecabine, fitnessapparatuur, toilet en een grote doucheruimte.

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs p.p.

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kunt u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805