Zeeland | Feenstra Rijn Lijn

Zeeland

Wie Zeeland zegt, denkt aan water. Al eeuwenlang speelt de strijd ertegen en ermee een grote rol in het dagelijks leven. Denk alleen al aan een roemruchte havenplaats als Vlissingen of het pittoreske Veere. Maar ook in steden zoals Goes en de statige hoofdstad Middelburg is genoeg te zien.

Maandag: Arnhem – Willemstad

Na een hartelijk welkom vertrekken wij om 09.30 uur uit Arnhem. Vervolgens varen we via de Waal, de Beneden-Merwede en de Dordtse Kil langs o.a. Dordrecht naar Willemstad, waar we de eerste avond zullen overnachten.

Dinsdag: Willemstad – Goes

Tijdens de lunch arriveren we in Goes, dat midden op het Zeeuwse eiland Zuid-Beveland ligt. Over een smal kanaaltje varen we langs Wilhelminadorp tot bijna in het centrum van deze levendige stad. ’s Middags kunt u hier deelnemen aan een excursie(*).

Woensdag: Goes - Vlissingen – Middelburg

Al voor het ontbijt verlaten we Goes. Via het kanaal van Zuid-Beveland en de Westerschelde bereiken we onze eerste bestemming vandaag de havenplaats Vlissingen. Deze maritieme stad bevindt zich aan de Noordzee en de monding van de Westerschelde. Aan het begin van de avond zetten we koers naar de Zeeuwse hoofdstad Middelburg. Het centrum herbergt vele fraaie grachtenpanden en kronkelende steegjes. Een bezoek aan het mooie stadhuis op het marktplein mag beslist niet ontbreken als u na het diner nog een stadswandeling gaat maken.

Donderdag: Middelburg - Veere – Hellevoetsluis

Na een stukje varen arriveren we al vroeg in het schitterende Veere. Dit plaatsje kunt u uitstekend te voet bekijken. Voor de lunch gooien we de trossen weer los en richten de steven op onze volgende bestemming, Hellevoetsluis.

Vrijdag: Hellevoetsluis - Wijk bij Duurstede

Via het Haringvliet, het Spui en de Oude Maas komen we in het bedrijvige Rotterdamse havengebied en genieten we van de indrukwekkende skyline van Rotterdam. Wijk bij Duurstede, waar we de laatste dag van deze reis zullen doorbrengen, is een middeleeuws vestingstadje aan de Nederrijn.

Zaterdag: Wijk bij Duurstede - Arnhem

Via de Nederrijn keren wij om ca. 14.00 uur weer terug in Arnhem. U zult ongetwijfeld nog vaak terugdenken aan deze prachtige reis.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Eén avond met live entertainment
  • Captains Dinner
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs p.p.

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kunt u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805