Romantische Rijn | Feenstra Rijn Lijn

Romantische Rijn

Volop genieten van de romantische sfeer in het Rijndal? Dan is dit dé riviercruise voor u. Vanaf het sfeervolle schip de Horizon bewondert u in zeven dagen de indrukwekkende burchten en kastelen die tegen de steile berghellingen liggen. Tel daar het prachtige natuurschoon en de gezellige dorpen en steden bij op en u beleeft een bijzondere reis.

Maandag/vrijdag: Arnhem - Düsseldorf

De inscheping geschiedt aan de kade in Arnhem. Onderweg naar Düsseldorf informeren wij u alvast over al het moois wat u tijdens de reis te wachten staat. ’s Avonds kunt u nog een heerlijke wandeling maken door de gezellige Altstadt.

Dinsdag/zaterdag: Düsseldorf - Keulen - Bonn

De Rijn slingert zich door het mooie landschap en net na Düsseldorf lijkt het wel of we een rondje varen. Aan het einde van de ochtend verschijnen de torens van de Keulse Dom aan de horizon. Hier loopt u over de altijd gezellige Rijnpromenade zo naar de aan de rivier gelegen Altstadt. Er zijn meerdere musea en ook de indrukwekkende kathedraal is zeker het bezichtigen waard. Tijdens het diner vervolgen we onze reis naar Bonn.

Woensdag/zondag: Bonn - Linz - Andernach

Ter hoogte van Königswinter wordt het panorama bepaald door de toppen van het machtige Siebengebirge, uw eerste kennismaking met de zo vaak bezongen romantiek van de Rijn. In de ochtend maken we een stop in Linz. De felgekleurde vakwerkhuisjes in de binnenstad zijn een lust voor het oog. Tijdens de lunch vervolgen wij de reis naar Andernach. In deze van oorsprong Keltische nederzetting zullen wij vanavond overnachten.

Donderdag/maandag: Andernach - Rüdesheim

Het hoogtepunt van de reis! Het prachtige panorama dat vandaag aan u voorbij trekt bestaat uit een aaneenschakeling van burchten, kastelen, steile met wijngaarden bedekte berghellingen en natuurlijk de wereld-beroemde Loreley. Net na de middag meren wij af in het toeristenstadje Rüdesheim. Bezienswaardigheden zoals het Niederwalddenkmal, Siegfrieds Mechanisches Musikkabinett en de talrijke Weinstuben in de smalle Drosselgasse zorgen ervoor dat u zich beslist niet zult vervelen.

Vrijdag/dinsdag: Rüdesheim - Oberwesel - Boppard

We varen nogmaals door het schitterende rivierdal. In het historische Oberwesel zullen wij de ochtend doorbrengen. Hier kunt u onder andere een bezoek brengen aan de Onze Lieve-Vrouwe-Kerk of een wandeling maken door deze indrukwekkende plaats. Tijdens de lunch varen wij verder naar Boppard. Hier kunt u heerlijk wandelen over de boulevard of ga met de kabelbaan naar het hoog boven de Rijn gelegen uitzichtpunt de Vierseenblick.

Zaterdag/woensdag: Boppard - Düsseldorf

We zijn al vroeg vertrokken want het is een heel stuk varen naar Düsseldorf. In snel tempo trekken plaatsen als Bonn en Keulen nogmaals aan het oog voorbij. In de loop van de middag arriveren wij in Düsseldorf. Net achter het oude centrum vindt u winkels in overvloed. Aan boord treft de bemanning ondertussen alle voorbereidingen om het op deze laatste avond van de reis extra gezellig te maken.

Zondag/donderdag: Düsseldorf - Arnhem

Rond het middaguur passeren we de Nederlandse grens. U heeft door deelname aan deze reis zelf kunnen ervaren dat bedrijvigheid en romantiek op de rivier de Rijn uitstekend samen gaan. Om 14.00 uur leggen wij in Arnhem de loopplank voor u uit en is het weer tijd om afscheid te nemen.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden (niet inclusief)
  • Eén avond met live muziek
  • Captains Dinner

Horizon

Het schip heeft drie dekken. Op het promenadedek vindt u een ruime en uitnodigende lounge met een grote bar en een dansvloer. Door de royale ramen mist u niets van de mooie omgeving. De lounge bereikt u vanuit de centraal gelegen hal, waar ook de receptie en de souvenirvitrines zijn. Het restaurant bevindt zich op het achterste gedeelte van het promenadedek en is ook te bereiken vanuit de hal. Op het zonnedek staan stoelen en ligstoelen om heerlijk te ontspannen in de buitenlucht. Onder de overkapping staan hometrainers klaar voor als u zich even lekker wilt inspannen. Meer informatie over de Horizon vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs p.p.

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kunt u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805