Paascruise Cochem

Aan boord van de Statendam geniet u van de heerlijke voorjaarszon in het prachtige Rijn- en Moezeldal. Tijdens deze mooie reis van zes dagen ontdekt u enkele parels van de streek, zoals het mooie Koblenz en natuurlijk de eindbestemming Cochem, een gezellige wijnplaats in het Moezeldal.

Vrijdag 2 april: Arnhem - Düsseldorf

We heten u van harte welkom aan boord en vertrekken om 09.30 uur vanuit Arnhem. Onderweg heeft u alle tijd om dit gezellige schip te verkennen en de andere passagiers te ontmoeten. In het begin van de avond arriveren we in Düsseldorf. Na het diner kunt u nog een wandeling maken door het nabijgelegen centrum. Onderweg passeert u talrijke cafeetjes waar het Altbier rijkelijk vloeit.

Zaterdag 3 april: Düsseldorf - Keulen - Andernach

Tijdens de lunch komen we in Keulen aan en wie aan Keulen denkt, denkt aan de Dom. Dit imposante gotische bouwwerk is een bezoek meer dan waard. De stad heeft nog veel meer te bieden, de uitgestrekte winkelstraten zijn een walhalla voor de shoppers onder u. Aan de Glockengasse vindt u het huis van ’s werelds bekendste reukwater 4711. Maar ook aan musea geen gebrek. Onze favoriet is toch wel het Chocolademuseum. Aan het eind van de middag varen we verder naar Andernach waar we zullen overnachten.

Zondag 4 april: Andernach - Cochem

Vandaag is het 1e Paasdag. In het restaurant wacht u een heerlijk en uitgebreid paasontbijt. Al vroeg hebben we de reis voortgezet naar Cochem. Nadat we bij Koblenz de eerste sluis gepasseerd zijn begeven we ons op de rustige Moezel. Het beroemde plaatsje Cochem is een gezellig en karakteristiek stadje. Met een mooie Rijksburcht als blikvanger wat zeker een bezoek waard is. U heeft dan tevens een prachtig uitzicht op het stadje en het Moezeldal.

Maandag 5 april: Cochem - Koblenz

Geniet deze ochtend nog even van de omgeving. Tijdens de lunch komen we in Koblenz aan. Vanaf de ligplaats loopt u zo het centrum in. In de binnenstad zijn er op de pleinen veel gezellige terrasjes, Biergartens en wijnlokalen te vinden. Deze stad ligt ingeklemd tussen de Moezel en de Rijn. De Deutsche Eck, het punt waar de Moezel uitmondt in de Rijn, is een toeristische trekpleister. Oude vestingmuren, burchttorens en kastelen zijn overblijfselen uit een bewogen verleden en zijn nog steeds zichtbaar in deze stad.

Dinsdag 6 april: Koblenz - Düsseldorf

In de loop van de middag arriveren we in Düsseldorf. Deze stad leent zich bij uitstek om heerlijk te shoppen. Na een wandeling over de bekende Königsallee en de lange winkelpromenades moet u beslist nog een glaasje Alt proberen. ’s Avonds serveren wij aan boord het Captains Dinner.

Woensdag 7 april: Düsseldorf - Arnhem

De laatste dag van de reis is aangebroken. Om 14.00 uur leggen wij in Arnhem de loopplank voor u uit en is het weer tijd om afscheid te nemen. U zult met veel plezier terugkijken op deze uitzonderlijke Paascruise.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Twee keer live entertainment
  • Captains Dinner
  • Afscheidscocktail

Statendam

Het zonnedek heeft drie overdekte gedeeltes en veel gezellige zitjes. Ook is er een groot schaakbord.Rondom het, tot 29 °C verwarmde, zwembad vindt u heerlijke ligbedden. Het hooggelegen salondek biedt u een prachtige uitzicht op de aan u voorbijtrekkende landschappen. Binnen zit u heerlijk in de sfeervolle lounge of drinkt u een drankje in de smaakvol ingerichte bar. In het restaurant op het salondek geniet u tijdens uw maaltijden van het panorama. Op het verwarmde overdekte terras, achter op het salondek kunt u gezellig zitten of gebruik maken van de fitnessapparatuur. In de centrale hal vindt u de receptie met een gezellige zithoek.

Meer informatie over de Statendam vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805

Gerelateerde cruises