Over de Rijn naar Keulen en Koblenz

Deze 5-daagse cruise begint in Arnhem. Tijdens de reis doen we interessante plaatsen aan zoals Keulen en Koblenz. Onderweg geniet u natuurlijk van de prachtige omgeving. De cruise eindigt in Keulen waar de touringcars klaar staan om u terug te brengen naar Arnhem.

Zondag: Arnhem - Emmerich

Wij heten u om 20.00 uur van harte welkom aan boord. Zodra alle passagiers aan boord zijn vertrekken we rond 22.00 uur uit onze thuishaven Arnhem. We zetten koers naar Emmerich waar we rond middernacht zullen aanleggen voor de overnachting.

Maandag: Emmerich - Düsseldorf

In de loop van de middag komen we in Düsseldorf aan. In de Altstadt, ook wel gezien als het kloppend hart van Düsseldorf, vindt u veel musea, winkelstraten en uitgaansgelegenheden. Eén van de drukste winkelstraten van Düsseldorf is de Schadowstrasse. Maar bekender, vooral om haar stedenbouwkundig karakter en exclusieve winkels is de Königsallee, ook wel “die Kö” genoemd.

Dinsdag: Düsseldorf - Keulen

We vervolgen onze reis naar Keulen. In de winkelstraten, gelegen achter de Dom, kunt u heerlijk shoppen. U kunt een bezoekje brengen aan Parfumhuis 4711 gelegen aan de Glockenstrasse, hier kunt u terecht voor een flesje van het bekendste reukwater ter wereld. Ook een bezoek aan het Chocolademuseum behoort tot één van de vele mogelijkheden die u in deze stad kunt ondernemen.

Woensdag: Keulen - Koblenz - Andernach

Zodra we Bonn gepasseerd zijn verandert het panorama in een heuvelachtig landschap. De wijngaarden tegen het Siebengebirge hangen vol met druiven die binnenkort zullen worden geoogst. Na de lunch arriveren we in Koblenz. De Deutsche Eck met het standbeeld van Keizer Wilhelm I en de hoog gelegen vesting Ehrenbreitstein zijn slechts enkele bezienswaardigheden waar u vanmiddag een bezoek aan kunt brengen. ‘s Avonds zal de kapitein u uitnodigen voor het Captains Dinner. Tijdens het diner varen we naar Andernach waar we overnachten.

Donderdag: Andernach - Keulen - Arnhem (bustransfer)

De laatste dag is alweer aangebroken. Met de stroom mee varen we naar Keulen. Na het ontbijt nemen we afscheid van u en brengen de touringcars u terug naar Arnhem waar u rond 12.00 uur arriveert.

  • Welkomstcocktail
  • Eén avond live entertainment
  • Captains Dinner
  • Afscheidscocktail
  • Bustransfer Keulen - Arnhem

Statendam

Het zonnedek heeft drie overdekte gedeeltes en veel gezellige zitjes. Ook is er een groot schaakbord.Rondom het, tot 29 °C verwarmde, zwembad vindt u heerlijke ligbedden. Het hooggelegen salondek biedt u een prachtige uitzicht op de aan u voorbijtrekkende landschappen. Binnen zit u heerlijk in de sfeervolle lounge of drinkt u een drankje in de smaakvol ingerichte bar. In het restaurant op het salondek geniet u tijdens uw maaltijden van het panorama. Op het verwarmde overdekte terras, achter op het salondek kunt u gezellig zitten of gebruik maken van de fitnessapparatuur. In de centrale hal vindt u de receptie met een gezellige zithoek.

Meer informatie over de Statendam vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805