Over de Rijn naar Boppard

Een cruise over de Rijn is altijd prachtig en zeker in het voorjaar. Deze reis brengt u in vijf dagen tot halverwege de ‘Burgenstrasse’: een romantisch deel van de Rijn met meer dan 70 kastelen, paleizen en schitterende residenties. Het heerlijke voorjaarszonnetje en het eerste frisse groen doen de rest.

Maandag 5 april: Arnhem – Düsseldorf

De inscheping geschiedt zoals gebruikelijk in Arnhem. Indien gewenst kunt u ook reeds de avond voor vertrek aan boord komen. Om 09.30 uur lichten wij het anker en zetten koers naar Düsseldorf waar wij in de loop van de avond zullen arriveren. We meren hier af in de nabijheid van de immer bruisende Altstadt.

Dinsdag 6 april: Düsseldorf - Keulen - Andernach

Onze eerste stop maken wij vandaag in de Domstad Keulen. Hier kunt u een bezoek brengen aan het Romaans-Germaans museum of een wandeling maken door de gezellige oude straatjes. In de loop van de middag vervolgen wij de reis. Zodra we de voormalige hoofdstad Bonn zijn gepasseerd krijgen we de toppen van het imposante Siebengebirge in het vizier. Onze bestemming Andernach was ooit één van de 50 Romeinse vestingwerken langs de Rijn. Achter de dikke stadsmuren vinden we nog veel overblijfselen uit vervlogen tijden.

Woensdag 7 april: Andernach - Loreley - Boppard

De Rijn op z’n mooist! Burchten en kastelen vervolmaken vandaag het prachtige panorama. We bevaren de Romantische Rijn tot voorbij de Loreley. Na het aanschouwen van deze 132 meter loodrecht uit het water opkomende rots, keren wij de steven en varen terug naar het wijnstadje Boppard. De promenade langs het water leidt u als vanzelf naar het kleine, maar leuke centrum. Ook kunt u deelnemen aan een busexcursie(*) door de mooie omgeving of met de kabelbaan tussen de wijnstokken door naar de Vierseenblick(*) vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de Bopparder Hamm.

Donderdag 8 april: Boppard - Linz - Duisburg

Al tijdens het ontbijt zijn wij op weg naar Linz. De kleurige vakwerkhuizen rondom de marktplaats hebben gezorgd voor de benaming Bonte Stad. Weer terug aan boord varen wij in snel tempo langs o.a. Keulen en Düsseldorf naar Duisburg. Vanavond komt er een muzikant aan boord voor een gezellige afscheidsavond.

Vrijdag 9 april: Duisburg - Emmerich - Arnhem

Rond de klok van 09.30 uur arriveren wij in het grensplaatsje Emmerich. Emmerich is een leuke plaats om uw laatste inkopen te doen. Om 12.00 uur verwachten wij u weer aan boord voor de uitgebreide lunch. Om 14.00 uur meren wij af in Arnhem, waarmee een einde is gekomen aan deze prachtige reis en wij afscheid van u nemen. Tot ziens!

  • Welkomstdrankje
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Diverse begeleide wandelingen
  • Eén avond live entertainment
  • Captains Dinner
  • Uitgebreide afscheidslunch

Salvinia

De bar en de dansvloer in de lounge zijn prima plekken voor een avond gezelligheid. Wilt u liever ontspannen? Neem dan eens plaats in een massagestoel. Vanuit de lounge kunt u zo de stuurhut binnenlopen. Hier staan banken vanwaar u op uw gemak de handelingen van de kapitein of de stuurman kunt volgen. Of u gaat eens het zonnedek op. Onder de overkapping staan enkele fitnessapparaten en diverse zitjes. Het ruime restaurant bevindt zich een dek lager en heeft natuurlijk grote ramen. Voorin het schip op het hoofddek vindt u een ontspanningsruimte met grote whirlpool, sauna, zonnecabine, fitnessapparatuur, massagestoel, toilet en een grote doucheruimte.

Meer informatie over de Salvinia vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805