Over de Rijn en Moezel naar Cochem | Feenstra Rijn Lijn

Over de Rijn en Moezel naar Cochem

Van de indrukwekkende Keulse Dom tot de burcht Thurant in Alken en de Reichsburg in Cochem, u geniet volop van de mooiste bouwwerken in het prachtige Duitse landschap. En natuurlijk is er voor de wijnliefhebber ook van alles te zien en te proeven. U komt vol prachtige indrukken weer terug in Nederland!

Maandag: Arnhem - Düsseldorf

Om 09.30 uur laten we Arnhem achter ons en naderen al snel de Duitse grens. Op de eerste dag van deze bijzondere reis varen we naar Düsseldorf.

Dinsdag: Düsseldorf - Bonn - Andernach

Al vroeg varen we weg uit Düsseldorf. Bij Keulen passeren we de grootste kathedraal van Duitsland. De 157 meter hoge torens zijn reeds van ver te zien. Na de lunch meren wij af in Bonn, de geboortestad van Beethoven. U heeft tot het einde van de middag de tijd om de stad te bezichtigen. Tijdens de reis naar Andernach verrijzen de uitlopers van het machtige Siebengebirge aan de horizon.

Woensdag: Andernach - Cochem - Alken

Wij zijn al voor het ontbijt vertrokken en na het ronden van de Deutsche Eck zien we het Moezeldal. Na de drukte op de Rijn wordt u in het prachtige Moezeldal als het ware overvallen door een serene rust. De steile, met wijngaarden bedekte hellingen, aan weerszijden, van de rivier zorgen voor een onvergetelijke dag. In Cochem heeft u vanaf de hoog gelegen Reichsburg een prachtig uitzicht over het rivierdal. Cochem is een toeristenplaats bij uitstek en in het drukke centrum is dan ook van alles te beleven. Aan het begin van de avond varen we naar het liefelijke plaatsje Alken.

Donderdag: Alken - Koblenz - Linz

In Alken domineert aan stuurboordzijde de burcht Thurant het schitterende panorama. U kunt deze ochtend nog even genieten van het rustige Moezeldal. Zodra we door de sluis bij Koblenz de Moezel verlaten hebben, meren we af. ’s Middags kunt deelnemen aan een excursie (*) of op eigen gelegenheid de binnenstad verkennen. Hier treft u gezellige pleinen en steegjes aan. Naast prachtige gebouwen en monumenten zijn er ook veel wijnhuizen met terrassen en moderne winkelstraten. Tijden het diner vervolgen we onze reis naar Linz waar we gaan overnachten.

Vrijdag: Linz - Keulen - Duisburg

Al vroeg in de ochtend komen we in Keulen aan. U heeft ruim de tijd om de bekende kathedraal te bezoeken of een wandeling te maken door de nabijgelegen Altstadt. In de middag varen we verder naar Duisburg. Ondertussen treft men aan boord alle voorbereidingen voor het Captains Dinner en een feestelijke afscheidsavond.

Zaterdag: Duisburg - Arnhem

De tijd is voorbij gevlogen. Om 14.00 uur arriveren wij weer in Arnhem, waar we afscheid van elkaar nemen. U zult nog lang napraten over het al het moois dat u tijdens deze prachtige reis heeft gezien.

  • Welkomstdrankje
  • Meerdere excursiemogelijkheden (niet inclusief)
  • Eén avond met live muziek
  • Captains Dinner

Salvinia

De bar en de dansvloer in de lounge zijn prima plekken voor een avond gezelligheid. Wilt u liever ontspannen? Neem dan eens plaats in een massagestoel. Vanuit de lounge kunt u zo de stuurhut binnenlopen. Hier staan banken vanwaar u op uw gemak de handelingen van de kapitein of de stuurman kunt volgen. Of u gaat eens het zonnedek op. Onder de overkapping en elders op het zonnedek staan diverse zitjes en ligbedden. Het ruime restaurant bevindt zich een dek lager en heeft natuurlijk grote ramen. Voorin het schip op het hoofddek vindt u een ontspanningsruimte met grote whirlpool, sauna, zonnecabine, fitnessapparatuur, toilet en een grote doucheruimte.

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs p.p.

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kunt u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805