Over de Rijn en Moezel naar Cochem en Rüdesheim | Feenstra Rijn Lijn

Over de Rijn en Moezel naar Cochem en Rüdesheim

Het is een genot op zich om negen dagen aan boord van de Bellissima te verblijven tijdens deze reis. De schitterende en gevarieerde landschappen die aan u voorbij trekken en de prachtige dorpen en steden die we onderweg aandoen zorgen ervoor dat uw reis niet meer stuk kan. Van de Drosselgasse in Rüdesheim tot aan de vakwerkhuisjes in Cochem; het is in één woord genieten.

Dag 1: Arnhem - Düsseldorf

De inscheping van deze reis geschiedt gewoontegetrouw in Arnhem. Om 09.30 uur starten we de motoren en varen we richting Düsseldorf. Onderweg wordt de bemanning aan u voorgesteld en kunt u kennis maken met uw medepassagiers. In de loop van de avond arriveren we in Düsseldorf.

Dag 2: Düsseldorf - Bonn

Bonn is een moderne en levendige stad met een zeer lange geschiedenis. Het historische centrum met zijn uitgebreide voetgangerszone is ideaal voor een aangename wandeling. Naast de vele musea en prachtige gebouwen treft u hier ook het geboortehuis van Ludwig van Beethoven aan.

Dag 3: Bonn - Andernach

In de ochtend verschijnen aan de oevers de eerste beboste heuvels met hier en daar een burcht of ruïne. Tijdens de lunch bereiken we Andernach. Vanaf de brede boulevard loopt u door de stadspoort het plaatsje in. Deze oude Romeinse stad heeft als achterland de Eifel. Dit was vroeger een vulkanische gebied waar de, net buiten de stad gelegen, koudwatergeiser nog een overblijfsel van is.

Dag 4: Andernach - Cochem - Alken

Na de drukte op de Rijn wordt u in het prachtige Moezeldal als het ware overvallen door een serene rust. De steile, met wijngaarden bedekte, hellingen aan weerszijden van de rivier zorgen voor een onvergetelijke dag. Cochem is een gezellige toeristenplaats en in het drukke centrum is dan ook van alles te beleven. Vanaf de hoog gelegen Reichsburg heeft u een prachtig uitzicht over het rivierdal. Na het diner vervolgen we onze reis naar Alken waar we overnachten.

Dag 5: Alken - Boppard

Rond het middaguur verruilen we bij Koblenz de Moezel voor de Rijn. Het duurt niet lang meer voordat we in Boppard aanleggen. Hier kunt u een bezoek brengen aan het knus se centrum, of zweef met de kabelbaan over de wijngaarden naar de Vierseenblick, vanwaar u een mooi uitzicht heeft over het Rijngebied.

Dag 6: Boppard - Rüdesheim

Wanneer we de Loreley zijn gepasseerd komt Rüdesheim al snel in zicht. Dit beroemde wijnstadje staat bekend om de vele wijnlokalen, historische vakwerkhuizen en de Drosselgasse. In deze smalle steeg kunt u in één van de gezellige Weinstuben genieten van een heerlijke Riesling uit de streek. Rüdesheim biedt vele bezienswaardigheden zoals het beroemde Niederwalddenkmal en het Siegfrieds Mechanisches Musikkabinett.

Dag 7: Rüdesheim - Koblenz

In de ochtend passeren we nog éénmaal de Loreley en een gedeelte van de Romantische Rijn. Voor de lunch komen we aan in Koblenz. In de binnenstad treft u gezellige pleinen en steegjes aan. U vindt er naast prachtige gebouwen en monumenten ook veel wijnhuizen met terrassen en moderne winkelstraten.

Dag 8: Koblenz - Keulen - Düsseldorf

Al vroeg gooien we de trossen los zodat we op tijd in Keulen aankomen. U heeft voldoende tijd om de Dom te bezichtigen of te slenteren door de winkelstraten in de Altstadt van Keulen. ‘s Avonds nodigen we u uit voor het Captains Dinner terwijl het schip verder vaart naar Düsseldorf.

Dag 9: Düsseldorf - Arnhem

Deze prachtige reis is bijna ten einde. We verlaten Düsseldorf al vroeg en zetten koers naar Nederland. Om 14.00 uur meren we af in Arnhem en nemen daar afscheid van u.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Drie avonden live entertainment
  • Captains Dinner
  • Afscheidscocktail

Bellissima

Het zonnedek is gedeeltelijk overdekt en beschermt u op hete dagen tegen de brandende zon. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van de verkoelende whirlpool op het achterdek. De sfeervolle lounge, gelegen op het Promenadedek, is hét ontmoetingspunt voor de passagiers. Hier wordt u vanuit de bar voorzien van warme en koude dranken. De grote ramen zorgen ervoor dat u van de schoonheid van de omgeving niets hoeft te missen. Achter op het Promenadedek bevindt zich het panoramarestaurant. Hier staat de creatieve keukenbrigade klaar om u te verwennen met internationale specialiteiten.

Meer informatie over de Bellissima vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs p.p.

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kunt u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805