Nederlands Erfgoed | Feenstra Rijn Lijn

Nederlands Erfgoed

De Nederlandse geschiedenis gaat eeuwen terug en kent vele hoogtepunten. Gelukkig is daar ook veel van bewaard gebleven. Tijdens deze reis gaat u ze beleven! Van een vestingstad als Willemstad tot aan de Keukenhof en de Zaanse Schans. En er zijn verschillende excursies te boeken die uw cruise nog mooier zullen maken.

Maandag 17 april: Arnhem - Willemstad

Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom aan boord. In de loop van de avond zal in de lounge de bemanning aan u worden voorgesteld en kunt u onder het genot van een drankje nader kennismaken met uw medepassagiers. Tijdens het diner gooien we de trossen los en varen we rustig naar onze eerste bestemming Willemstad.

Dinsdag 18 april: Willemstad - Dordrecht - Rotterdam

Willemstad, gelegen aan het Hollands Diep is onze eerste bestemming van de reis. De stervormige vestingwerken om de stad zijn nog volledig in tact en hebben door de jaren heen onder andere het Mauritshuis en de Koepelkerk beschermd. Tijdens de lunch vervolgen we onze reis naar Dordrecht. Vanaf de ligplaats loopt u zo het centrum in. De stad grossiert in bijzondere monumenten. Achter de mooie gevels, gaan vaak leuke winkels schuil. Tijdens het diner varen we door naar Rotterdam waar we overnachten.

Woensdag 19 april: Rotterdam - Gouda

Voordat we richting Gouda varen maken we eerst een rondvaart door de havens van Rotterdam. Duizenden containerschepen varen hier jaarlijks af en aan. Na de lunch staan in Gouda de bussen klaar voor de excursie(*) naar de Keukenhof. De bloementuinen in de Keukenhof zijn een heus lentefeest; met 7 miljoen bolbloemen op 32 hectare, wordt het hele park beheerst door fantastische geuren en kleuren. Mocht u niet deelnemen aan de excursie dan is de binnenstad van Gouda een goed alternatief. De historische binnenstad heeft veel bezienswaardigheden. De authentieke winkels en grachten in de middeleeuwse straatjes geven de stad een gezellige sfeer.

Donderdag 20 april: Gouda - Schoonhoven - Amsterdam

In de ochtend varen we naar Schoonhoven. De vestingstad aan de Lek staat al 700 jaar bekend om haar zilversmeedkunsten. Bewijs hiervan zijn de vele monumentale zilverwerkplaatsen en zilversmidwoningen, alsmede de enige vakschool voor goud- en zilversmid. Aan het einde van de middag verlaten we Schoonhoven en via het Amsterdam-Rijnkanaal en het IJ varen we Amsterdam binnen.

Vrijdag 21 april: Amsterdam - Zaandam - Enkhuizen

Onze hoofdstad heeft tal van bezienswaardigheden. Een bezoek aan een museum, een stadswandeling, lekker shoppen of een grachtenrondvaart(*), de keuze is deze ochtend aan u. Na de lunch arriveren we in Zaandam. De nabijgelegen Zaanse Schans is een uniek stukje Nederland dat wereldwijd bekend is om de prachtige houten Zaanse huisjes en de mooie gekleurde houten molens. We vervolgen onze reis over het IJsselmeer naar Enkhuizen waar we overnachten.

Zaterdag 22 april: Enkhuizen - Wijk bij Duurstede

In het verleden stond Enkhuizen bekend om zijn haringvisserij. Meer over de geschiedenis hiervan en het leven aan de Zuiderzee komt u te weten wanneer u een excursie(*) naar het Zuiderzeemuseum boekt. Aan het begin van de middag varen we over het Amsterdam-Rijnkanaal naar Wijk bij Duurstede. Op de laatste avond wordt traditiegetrouw het Farewell Dinner geserveerd.

Zondag 23 april: Wijk bij Duurstede - Arnhem

De laatste dag van deze culturele reis is alweer aangebroken. Als afsluiting hebben wij een heerlijk ontbijt voor u klaar staan. Om 11:00 uur komen we in Arnhem aan en nemen we afscheid van u en wensen wij u een goede reis naar huis.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden (niet inclusief)
  • Twee avonden met live muziek
  • High Tea
  • Farewell Dinner

Rembrandt van Rijn

De entree op het promenadedek lijkt zo uit een chique hotel te komen. Verder naar voren vindt u de gezellige Captains-Corner en de lounge met een dansvloer en een gezellige bar. Vanuit het sfeervolle restaurant op het hoofddek heeft u door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving. Meer informatie over de Rembrandt van Rijn vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs p.p.

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kunt u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805