Nederland & België | Feenstra Rijn Lijn

Nederland & België

Wilt u het mooiste van Nederland en België combineren in één prachtige Antwerpen reis? Dan is deze cruise zeker iets voor u. Van het knusse Roermond tot het statige en bourgondische Antwerpen, u zult zich geen moment vervelen.

Zondag/Donderdag: Arnhem - Roermond

Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom aan boord. Aan het begin van de avond wordt, onder het genot van een welkomstcocktail, de bemanning aan u voorgesteld. Daarna zal in het restaurant een heerlijk diner geserveerd worden. Na het diner kunt u in de gezellige lounge nader kennismaken met uw medepassagiers.

Maandag/Vrijdag: Roermond

Terwijl u van het ontbijt geniet, begeven we ons op de Limburgse Maas en komen we aan op onze plaats van bestemming, Roermond. Deze sfeervolle stad, ook wel ‘Bruisend hart van Limburg’ genoemd, is rijk aan culturele bezienswaardigheden. Roermond heeft een gezellig winkelhart en een unieke ligging aan de Maasplassen. De binnenstad met haar mooie pleinen herbergt een schat aan historische bouwwerken, zoals kerken en oude handelshuizen. Ook kunt u naar het nabijgelegen outletcentrum.

Dinsdag/Zaterdag: Roermond - Maastricht

Al vroeg in de ochtend laten wij Roermond achter ons en varen we naar Maastricht. In Maastricht is van alles te beleven. Zo zijn er onder andere diverse musea, schatkamers, kunstgalerijen en theaters. Het centrum barst van de monumenten, zoals statige oude huizen, kloosters, eeuwenoude stadsmuren met torens en ingenieuze ondergrondse verdedigingswerken. Uiteraard mogen de Sint Servaeskerk, de winkelstraten en de gezellige terrassen op het Vrijthof niet aan uw bezoek ontbreken. Aan boord zullen wij een heerlijke punt Limburgse vlaai serveren!

Woensdag/Zondag: Maastricht - Hasselt

Via het Albertkanaal varen we naar het Belgische Hasselt. Hier zullen we aan het begin van de middag afmeren. Deze stad heeft tevens de bijnaam ‘Hoofdstad van de Smaak’ en dankt dit aan zijn vele horeca- en modezaken. Wist u dat jenever en Hasselt onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn? Midden in de stad vindt u het Jenevermuseum, dat een bezoek zeker waard is.

Donderdag/Maandag: Hasselt - Antwerpen

We vervolgen onze reis over het Albertkanaal naar Antwerpen waar we aan het einde van de middag zullen aankomen. Antwerpen is een levendige stad. Het centrum is overzichtelijk en grotendeels autovrij, dus ideaal om te voet te verkennen. Het stralende middelpunt van Antwerpen is de Grote Markt met om de hoek de torenhoge Onze Lieve-Vrouwekathedraal.

Vrijdag/Dinsdag: Antwerpen - Willemstad

Tijdens een korte rondrit(*) in de ochtend krijgt u de mooiste plekjes van Antwerpen te zien, waarna u op eigen gelegenheid het prachtige centrum kunt ontdekken. Aan het begin van de middag vertrekken we uit Antwerpen en zetten koers naar Willemstad waar we zullen overnachten.

Zaterdag/Woensdag: Willemstad - Wijk bij Duurstede

Vandaag hebben we een mooie vaardag door het Hollandse landschap voor de boeg. In de loop van de middag bereiken we Wijk bij Duurstede, een gezellige plaats aan de Lek waar u vanuit de haven meteen de stad in loopt. ’s Avonds nodigen wij u uit voor het Farewell Dinner.

Zondag/Donderdag: Wijk bij Duurstede - Arnhem

De reis is bijna ten einde, nog enkele uren varen. Na de ontbijt nemen we om 11.00 uur afscheid van u. Wij zijn er zeker van dat u heeft genoten van deze bijzondere reis en wensen u een goede reis naar huis!

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden (niet inclusief)
  • Twee avonden met live muziek
  • High Tea
  • Farewell Dinner

Rembrandt van Rijn

De entree op het promenadedek lijkt zo uit een chique hotel te komen. Verder naar voren vindt u de gezellige Captains-Corner en de lounge met een dansvloer en een gezellige bar. Vanuit het sfeervolle restaurant op het hoofddek heeft u door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving. Meer informatie over de Rembrandt van Rijn vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs p.p.

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kunt u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805