Minicruise over de Rijn naar Koblenz | Feenstra Rijn Lijn

Minicruise over de Rijn naar Koblenz Nieuw

Deze 5-daagse cruise begint in Arnhem. Tijdens de reis doen we interessante plaatsen aan zoals Keulen en Koblenz. Onderweg geniet u natuurlijk van de prachtige omgeving en het comfort aan boord. De cruise eindigt in Keulen of in Düsseldorf waar de touringcars klaar staan om u terug te brengen naar Arnhem.

Zondag / Maandag: Arnhem - Keulen

Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom aan boord. Nadat de bemanning aan u is voorgesteld, gooien we de trossen los en zetten we koers naar onze eerste bestemming Keulen waar we morgen rond het middaguur zullen arriveren. Na het diner kunt u in de lounge alvast plannen maken voor de komende dagen.

Maandag / Dinsdag: Keulen - Bonn

De torens van de machtige Keulse Dom bepalen het silhouet van deze interessante stad. Er is tijd genoeg om Keulen te ontdekken. U kunt de Dom aanschouwen, één van de vele musea bezoeken of wandelen door de immens grote binnenstad om daarna voldaan neer te strijken op één van de vele terrasjes. Tijdens het diner vervolgen we onze reis naar de voormalige hoofdstad van West-Duitsland Bonn.

Dinsdag / Woensdag: Bonn - Koblenz

U heeft tot het middaguur de tijd om Bonn te gaan verkennen. Het voetgangersgebied in het centrum is één van de grootste in Duitsland. In de gezellige smalle straatjes en rondom de sfeervolle pleinen zijn winkels in overvloed. Bekende winkelstraten zijn onder andere de Bonngasse, de Poststrasse en de volledig gemoderniseerde Friedrichstrasse. Of brengt u liever een bezoek aan het geboortehuis van Beethoven? Onderweg naar Koblenz begint de omgeving langs de rivier langzaam te veranderen en komen de eerste wijngaarden in zicht.

Woensdag / Donderdag: Koblenz – Königswinter – Keulen / Düsseldorf *

Eén van de uitstapjes die u op eigen gelegenheid in Koblenz kunt maken is naar de vesting Ehrenbreitstein. Vanaf de boulevard zweeft u met de kabelbaan op spectaculaire wijze over de Rijn naar deze burcht. Geniet van het adembenemende uitzicht op de schilderachtige stad Koblenz en de Deutsche Eck. Dit is het punt waar de Moezel in de Rijn uitmondt. Rond het middaguur keren we de steven en varen we stroomafwaarts richting Königswinter. Dit wijnstadje aan de Rijn is vooral bekend om de hoog boven de stad gelegen Drachenfels. De ruïne van deze burcht is per tandradbaan te bereiken. Ondertussen is de keukenbrigade volop bezig met de voorbereidingen van het Farewell Dinner voor vanavond.

Donderdag / Vrijdag: Keulen / Düsseldorf * – Arnhem (bustransfer)

De laatste dag is alweer aangebroken. Na het ontbijt nemen we afscheid van u en brengen de touringcars u terug naar Arnhem waar u rond het middaguur arriveert.

(*) Bij de minicruise met vertrek op 9 oktober zal de cruise eindigen in Düsseldorf in plaats van Keulen. Op dag 4 van de reis vertrekken we tijdens het diner vanuit Königswinter naar Düsseldorf waar we rond middernacht zullen aankomen. De volgende ochtend na het ontbijt nemen wij afscheid van u en staan de bussen voor u klaar om u vanuit Düsseldorf naar Arnhem te brengen.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden (niet inclusief)
  • Eén avond live muziek
  • High Tea
  • Farewell Cocktail
  • Farewell Dinner
  • Bustransfer Keulen/Düsseldorf* - Arnhem

Johann Strauss

Aan boord bevinden zich een lobby/receptie, een panorama lounge met bar, een panorama restaurant en een bibliotheek Het ruime zonnedek is uitgerust met zonneschermen, zitgedeeltes en ligbedden. Er is genoeg ruimte voor de passagiers om in alle rust te kunnen relaxen. Het voorste deel van het zonnedek is lager dan het achterste deel en kan daardoor ook bij lage brugpassages open blijven.

Meer informatie over de Johann Strauss vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs p.p.

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kunt u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805