Kerstcruise Rüdesheim | Feenstra Rijn Lijn

Kerstcruise Rüdesheim

Tijdens deze kerstcruise is sfeer het toverwoord. Natuurlijk aan boord, maar ook in alle plaatsen die we in Duitsland aandoen. Een prachtige omgeving, gezellige verlichting, de kerstmarkten, muziek en natuurlijk allerlei lekkers maken dit een Kerst om nooit te vergeten.

Woensdag 20 december: Arnhem - Düsseldorf

Vanaf 08.00 uur heten wij u van harte welkom aan boord van de geheel in kerstsfeer gehulde Rembrandt van Rijn. Om 9.30 uur lichten wij het anker en zetten koers naar Düsseldorf, waar wij in de loop van de avond zullen arriveren. Onderweg wordt de bemanning aan u voorgesteld en kunt u kennis maken met uw medepassagiers. De muzikant, die de gehele reis met u meevaart, zal bijdragen aan een gezellige kerstsfeer in de lounge.

Donderdag 21 december: Düsseldorf - Andernach

Düsseldorf is een geweldige stad voor kerstshoppen. Het gehele centrum is tijdens deze periode prachtig versierd. Tot de lunch heeft u de tijd om de gezellige kerstmarkten en winkels te bezoeken die in de loop van de ochtend open zullen gaan. ’s Middags vervolgen we onze reis naar Andernach en zal er in de lounge een High Tea geserveerd worden.

Vrijdag 22 december: Andernach - Boppard

Ook Andernach maakt zich op voor de feestdagen. Feestelijke lichtjes sieren deze Keltische vestingstad. De historische winkelstraten ademen de speciale kerstsfeer. Op de markt staat een levensechte kerststal. Zodra we Andernach achter ons laten begeven we ons op het gedeelte van de Rijn dat ook wel de Romantische Rijn wordt genoemd. Vele burchten en kastelen verfraaien deze heuvel- en bosachtige omgeving langs de Rijn. Aan het einde van de middag arriveren we in het wijnstadje Boppard.

Zaterdag 23 december: Boppard - Rüdesheim

Rond koffietijd passeren we de bekende Loreley. Vanaf het schip heeft u een mooi uitzicht op deze 132 meter hoge rots. De middag verblijven we in Rüdesheim, een geliefd toeristenoord. Dit wijnplaatsje heeft van alles te bieden waaronder het Niederwalddenkmal en de wereldberoemde Drosselgasse. Een wandeling door dit gezellige straatje mag niet ontbreken tijdens uw bezoek aan Rüdesheim. Aan boord kunt u zich inschrijven voor een excursie(*) naar Siegfrieds Mechanisches Musikkabinett. Hier bevindt zich de grootste collectie nog spelende mechanische muziekinstrumenten ter wereld.

Zondag 24 december: Rüdesheim - Koblenz

Deze ochtend passeren we nogmaals de Loreley en leggen we tijdens de lunch in Koblenz aan. Hier zullen we de kerstnacht doorbrengen. ’s Avonds kunt u in een nabijgelegen kerk de nachtmis bijwonen. Op deze speciale avond zal er tegen middernacht nog een snackbuffet aangeboden worden.

Maandag 25 december: Koblenz - Bonn

Vandaag staat de hele dag in het teken van Kerstmis. Terwijl u rondkijkt in het nabijgelegen centrum van Bonn is aan boord de keukenbrigade druk in de weer met de voorbereidingen voor een overheerlijk kerstdiner. Ter verhoging van de kerstsfeer wordt het dragen van feestelijke kleding zeer gewaardeerd.

Dinsdag 26 december: Bonn - Keulen

Na de champagnebrunch arriveren we in Keulen. Een bezoek aan de Keulse Dom is één van de vele mogelijkheden om de middag in deze metropool door te brengen. ‘s Avonds is er aan boord een bruisend afscheidsfeest.

Woensdag 27 december: Keulen - Arnhem

Al vroeg verlaten we de Domstad en varen we richting Arnhem waar we na een heerlijke lunch om 14.00 uur afscheid van u nemen. U zult nog lang terugdenken aan deze bijzondere kerstreis.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden (niet inclusief)
  • High Tea
  • 8 dagen kerstsfeer
  • Kerstavond met middernachtbuffet

Rembrandt van Rijn

De entree op het promenadedek lijkt zo uit een chique hotel te komen. Verder naar voren vindt u de gezellige Captains-Corner en de lounge met een dansvloer en een gezellige bar. Vanuit het sfeervolle restaurant op het hoofddek heeft u door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving. Meer informatie over de Rembrandt van Rijn vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs p.p.

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kunt u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805

Gerelateerde cruises