Kerstcruise Duitsland | Feenstra Rijn Lijn

Kerstcruise Duitsland Nieuw

Kerst vieren tijdens een riviercruise is met niets te vergelijken. De beleving en de sfeer zijn echt uniek, zeker in de prachtige omgeving van de Rijn. De gezellige kerstversieringen en activiteiten in de Duitse steden verhogen de ambiance. Bovendien geniet u aan boord van heerlijke diners en een prettige sfeer.

Woensdag 21 december: Arnhem - Rees

Om 16.00 uur kunt u inschepen aan de kade in Arnhem. Zodra u de loopplank opstapt voelt u de gezellige kerstsfeer aan boord. Nog voor het diner laten we Arnhem achter ons. Vanavond overnachten we in Rees. De boordmuzikant die de hele reis met u mee vaart zorgt voor een ontspannen en gemoedelijke atmosfeer.

Donderdag 22 december: Rees – Düsseldorf

De bemanning is al vroeg uit de veren en al voor het ontbijt zijn we onderweg naar Düsseldorf, onze bestemming van vandaag. Hier zullen we in de loop van de middag aanmeren. In de binnenstad van Düsseldorf vindt u verschillende kerstmarkten met ieder een eigen thema. De grootste kerstmarkt is gelegen aan de Schadowplatz, maar vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan de ‘Handwerkermarkt’. Op deze ambachtelijke markt, gelegen voor het raadhuis van Düsseldorf, zijn de kleur en stijl van de hutten en huisjes gebaseerd op het bakstenen gebouw van het historische renaissancestadhuis.

Vrijdag 23 december: Düsseldorf – Keulen

Na de lunch arriveren we in Keulen. De populairste kerstmarkt van Duitsland is die op Roncalliplatz bij de Keulse Dom. In het midden van het plein troont een 25 meter hoge rode spar. Dit is de grootste natuurlijke kerstboom van Noordrijn-Westfalen. Struin rond langs de vele kramen met culinaire heerlijkheden, hoogwaardig handwerk en bijzondere cadeau-ideeën. Van Keuls speculaas tot Domlikeur, souvenirjagers vinden hier zeker iets van hun gading. Tip! Wilt u een stukje van Keulen mee naar huis nemen? Ga dan op zoek naar een ‘Wimmeltasse’. Deze populaire beker met mooie kerstmotieven is alleen op de Keulse Kerstmarkt te verkrijgen en bijzonder geschikt voor Glühwein en andere warme (kerst)dranken.

Zaterdag 24 december: Keulen – Andernach

Onderweg naar Andernach verandert het landschap zienderogen. Bij Königswinter bevinden we ons aan de voet van het Zevengebergte en torent Slot Drachenburg hoog boven de Rijn uit. In de loop van de middag komen we aan in Andernach. In deze voormalige Keltische nederzetting maken de inwoners zich op voor kerstavond. Ook aan boord laten we kerstavond niet zomaar voorbij gaan. Tegen middernacht kunt u genieten van een heerlijk snackbuffet.

Zondag 25 december: Andernach – Rüdesheim

Vrolijk kerstfeest! Terwijl u geniet van het ontbijt trekken de meest mooie panorama’s aan u voorbij. Rond koffietijd passeren we de veelbezongen Loreley. Deze enorme rotspartij verheft zich hoog boven de smalle, grillige Rijn. Na de middag meren we af in Rüdesheim. De voorbereidingen voor het overheerlijke kerstdiner zijn in volle gang. Ter verhoging van de feestvreugde wordt feestelijke kleding zeer op prijs gesteld.

Maandag 26 december: Rüdesheim – Koblenz

Vandaag varen we stroomafwaarts richting Koblenz waar we tijdens de lunch zullen aankomen. Vanaf het schip is het maar een klein stukje wandelen naar de Deutsche Eck. Hier komen de Rijn en de Moezel samen en kunt u goed zien dat het water van de Rijn en de Moezel ieder een heel eigen kleur hebben. Ook een bezoek aan vesting Ehrenbreistein is de moeite meer dan waard. Een kabelbaan brengt u naar de aan de overzijde van de Rijn gelegen vesting en het uitzicht vanuit de kabelbaan is schitterend.

Dinsdag 27 december: Koblenz – Düsseldorf

We laten Koblenz al vroeg achter ons en richten de steven wederom op Düsseldorf waar we aan het einde van de middag zullen aankomen. De kerstmarkten zijn hier nog in volle gang dus dit is uw kans om nogmaals te genieten van de unieke sfeer die dit festijn met zich mee brengt. Vanavond is er aan boord een bruisend afscheidsfeest alvorens wij morgen aan het laatste traject van deze feestelijke reis beginnen.

Woensdag 28 december: Düsseldorf – Arnhem

Na een heerlijke reis arriveren wij om 14.00 uur weer in Arnhem. Hier nemen we afscheid van u. Wat ons rest is u een prettige jaarwisseling te wensen. Wij hopen u in 2023 wederom op één van onze schepen te mogen verwelkomen

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Schip in kerstsfeer
  • Kerstavond met middernachtbuffet
  • Luxe Kerstdiner op Eerste en Tweede Kerstdag
  • Gehele reis live entertainment

Salvinia

De bar en de dansvloer in de lounge zijn prima plekken voor een avond gezelligheid. Wilt u liever ontspannen? Neem dan eens plaats in een massagestoel. Vanuit de lounge kunt u zo de stuurhut binnenlopen. Hier staan banken vanwaar u op uw gemak de handelingen van de kapitein of de stuurman kunt volgen. Of u gaat eens het zonnedek op. Onder de overkapping staan enkele fitnessapparaten en diverse zitjes. Het ruime restaurant bevindt zich een dek lager en heeft natuurlijk grote ramen. Voorin het schip op het hoofddek vindt u een ontspanningsruimte met grote whirlpool, sauna, zonnecabine, fitnessapparatuur, massagestoel, toilet en een grote doucheruimte.

Meer informatie over de Salvinia vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs p.p.

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kunt u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805