Kaartcruise Texel Nieuw

De tweede kaartcruise die wij dit jaar in ons programma hebben opgenomen is een nieuwe 6-daagse cruise naar Texel. Via interessante steden aan het IJsselmeer bereiken we dit Waddeneiland. Ook tijdens deze reis worden er tenminste zes kaarttoernooien gehouden waaraan u vrijblijvend kunt deelnemen. Houdt u van een kaartje leggen en van varen dan moet u beslist deze reis niet overslaan.

Maandag 11 oktober: Arnhem

U bent vanaf 20.00 uur van harte welkom aan boord. Wij blijven nog tot de volgende ochtend in Arnhem liggen. Vanavond kunt u alvast kennis maken met uw medereizigers.

Dinsdag 12 oktober: Arnhem - Enkhuizen

Tijdens het ontbijt lichten we het anker en zetten koers via het Amsterdam Rijnkanaal naar Enkhuizen. Tijdens deze eerste vaardag begint het eerste kaarttoernooi. Tussen de kaartrondes door heeft u volop tijd om van het uitzicht te genieten. Aan het einde van de middag meren we af in Enkhuizen en heeft u nog de gelegenheid voor het maken van een wandeling door het centrum van de haringstad.

Woensdag 13 oktober: Enkhuizen - Oudeschild

We laten Enkhuizen achter ons en zodra we door de Stevinsluis bij Den Oever zijn, maken we de oversteek naar het Waddeneiland Texel. Vanuit de haven Oudeschild kunt u tijdens een busrondrit(*) het eiland bezichtigen. Het is het grootste Waddeneiland van Nederland en telt slechts 7 dorpjes. Het Nationaal park ‘Duinen van Texel’ is het grootste beschermde natuur gebied op het eiland. Midden in dit park ligt het Ecomare waar gestrande zeehonden- en vogels worden opgevangen om aan te sterken. In de VOC tijd was Texel het bevoorradingspunt van handelsschepen die op het punt stonden uit te varen naar verre oorden.

Donderdag 14 oktober: Oudeschild - Alkmaar

Vandaag zetten we koers naar Alkmaar. Over de hele wereld staat Alkmaar bekend als Kaasstad, maar deze prachtstad heeft nog veel meer te bieden. Zin om te winkelen? In de overzichtelijke binnenstad van Alkmaar zitten alle bekende ketens bij elkaar. Of dwaal langs unieke Alkmaarse winkeltjes in de historische oude binnenstad.

Vrijdag 15 oktober: Alkmaar - Zaanse Schans - Wijk bij Duurstede

U heeft vandaag weer genoeg tijd om een kaartje te leggen. In de ochtend maken we onderweg naar Wijk bij Duurstede eerst een stop bij de Zaanse Schans. We gaan voor even terug naar de tijd van molens, kaas- en klompenmakerijen. Overal om ons heen is de karakteristieke Zaanse bouwstijl te herkennen. We vervolgen onze reis naar Wijk bij Duurstede waar u vanavond kunt u genieten van het Captains Dinner, gevolgd door een gezellige feestavond met live muziek.

Zaterdag 16 oktober: Wijk bij Duurstede - Arnhem

De laatste dag van de reis is helaas alweer aangebroken. We vertrekken al vroeg en zullen om 15.30 uur in Arnhem aankomen waar wij afscheid van u nemen.

  • Welkomstcocktail
  • Minimaal zes klaverjastoernooien
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Eén avond met live entertainment
  • Captains Dinner

Azolla

Het deels overkapte zonnedek heeft gemakkelijke stoelen om heerlijk in te ontspannen. Er is zelfs een klein verwarmd zwembad met jetstream en er zijn enkele fitnessapparaten. De gezellige lounge met bar en restaurant vindt u op het promenadedek. En het hele schip, dus ook uw hut, heeft airconditioning.

Meer informatie over de Azolla vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805