Kaartcruise Friesland

Kaarten en varen gaan prima samen. Daarom organiseren we in samenwerking met de Kaart Bond Nederland een gezellige 6-daagse Kaartcruise naar Friesland. Houdt u van klaverjassen of jokeren? Dan is dit echt een reis voor u! U kunt deelnemen aan tenminste zes kaarttoernooien. Deelname is natuurlijk niet verplicht. Onderweg is er genoeg te zien om van te genieten, om over de uitstekende verzorging nog maar te zwijgen. Zet u dit voorjaar uw troef in?

Maandag 5 April: Arnhem

U bent vanaf 20.00 uur van harte welkom aan boord. Wij blijven nog tot de volgende ochtend in Arnhem liggen. Vanavond kunt u alvast kennis maken met uw medereizigers.

Dinsdag 6 April: Arnhem - Zwolle

Tijdens het ontbijt lichten we het anker en zetten koers richting de IJssel. Tijdens deze eerste vaardag begint het eerste kaarttoernooi. Tussen de kaartrondes door heeft u volop tijd om van het uitzicht te genieten. In de loop van de middag meren we af in Zwolle en heeft u nog de gelegenheid voor het maken van een wandeling door de Hanzestad.

Woensdag 7 April: Zwolle – Leeuwarden

Via o.a. het Sneekermeer en het Van Harinxma-kanaal bereiken we de Friese hoofdstad Leeuwarden. Een stadswandeling door de binnenstad is een echte aanrader. De oude panden dateren uit de tijd van Willem van Oranje. De vele smalle straatjes met hun statige huizen komen bijna allemaal uit op de winkelstraat. Hier kunt u winkelen of even een terrasje pakken.

Donderdag 8 April: Leeuwarden - Sneek - Lemmer

Al vroeg bevinden we ons weer op de smalle Friese kanalen richting de watersportstad Sneek. Onder andere bekend van de Sneekweek en de, in het centrum gelegen, Waterpoort. Maar Sneek heeft ook diverse musea, een gevarieerd winkelcentrum met gezellige terrassen en cafés. Aan het einde van de middag varen we door naar Lemmer waar we gaan overnachten.

Vrijdag 9 April: Lemmer - Deventer

U heeft vandaag weer genoeg tijd om een kaartje te leggen. Al voor het ontbijt gooien we de trossen los in Lemmer en zetten we koers richting Deventer. In de middag arriveren wij in deze oude Hanzestad. Deventer biedt u vele bezienswaardigheden zoals het Historisch museum en het Speelgoedmuseum of de Grote of Lebuïnuskerk met zijn imposante toren. Vanavond kunt u genieten van het Captains Dinner, gevolgd door een gezellige feestavond met live muziek.

Zaterdag 10 April: Deventer – Arnhem

De laatste dag van de reis is helaas alweer aangebroken. We vertrekken al vroeg en zullen om 15.30 uur in Arnhem aankomen waar wij afscheid van u nemen.

  • Welkomstcocktail
  • Minimaal zes klaverjastoernooien
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Eén avond met live entertainment
  • Captains Dinner

Azolla

Het deels overkapte zonnedek heeft gemakkelijke stoelen om heerlijk in te ontspannen. Er is zelfs een klein verwarmd zwembad met jetstream en er zijn enkele fitnessapparaten. De gezellige lounge met bar en restaurant vindt u op het promenadedek. En het hele schip, dus ook uw hut, heeft airconditioning.

Meer informatie over de Azolla vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805