Midden Nederland | Feenstra Rijn Lijn

Het hart van Nederland

Wie goed kijkt hoeft helemaal niet naar het buitenland voor een mooie reis. Tijdens deze cruise doen we enkele parels uit het Nederlandse landschap aan. Van een Hanzestad als Kampen naar prachtige plaatsen als Amsterdam en Wijk bij Duurstede. Stuk voor stuk interessante steden, elk met hun eigen verhaal.

Maandag: Arnhem - Kampen

Na de kennismaking aan boord vertrekken we om 09.30 uur. Onderweg naar Kampen passeren we al diverse Hanzesteden zoals Deventer en Zutphen. Aan het einde van de middag leggen we aan in Kampen. Een wandeling door deze stad is zeker een aanrader. In de binnenstad zijn de sporen uit de Gouden Eeuw nog duidelijk herkenbaar.

Dinsdag: Kampen - Harderwijk

We verlaten de IJssel en varen via de Randmeren naar Harderwijk. De vele winkels in het gezellige centrum nodigen uit voor een middagje shoppen. Of bezoek het in de haven gelegen Dolfinarium, het grootste zeezoogdierenpark van Europa.

Woensdag: Harderwijk - Spakenburg - Amsterdam

Al voor het ontbijt zetten we koers naar Spakenburg. Een voormalig vissersdorp aan de Zuiderzee dat tot op de dag van vandaag nog steeds bekend staat om de klederdracht. De volgende bestemming is onze hoofdstad Amsterdam, waar we in de loop van de middag arriveren. De namiddag of avond leent zich bij uitstek voor het maken van een rondvaart(*) door de Amsterdamse grachten.

Donderdag: Amsterdam - Gouda

Een absoluut hoogtepunt van deze reis is het varen over de Kostverlorenvaart. We varen dwars door het centrum de hoofdstad uit. Vanaf het schip heeft u een prachtig uitzicht op de luchthaven Schiphol en de laaggelegen Haarlemmermeerpolder. Via het weidse Groene Hart bereiken we aan het einde van de middag de kaasstad Gouda. De oude gevels rondom het marktplein in Gouda zijn een lust voor het oog. Gouda staat niet alleen bekend om kaas, ze bakken er ook heerlijk verse stroopwafels. In deze mooie stad is het op donderdag koopavond.

Vrijdag: Gouda - Wijk bij Duurstede

Via de Hollandse IJssel varen we ’s morgens eerst langs de Rotterdamse haven. Na het aanschouwen van deze wereldhaven vervolgen we onze tocht over de Lek naar Wijk bij Duurstede, waar we in de loop van de middag afmeren.

Zaterdag: Wijk bij Duurstede - Arnhem

Bij Wijk bij Duurstede gaat de Lek over in de Nederrijn. We passeren nog twee sluizen en dan is de reis bijna ten einde. Ter afsluiting genieten wij nog van de lunch aan boord. Om 14.00 uur arriveren we in Arnhem, waar wij helaas afscheid van u moeten nemen.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Eén avond met live entertainment
  • Captains Dinner

Azolla

Het deels overkapte zonnedek heeft gemakkelijke stoelen om heerlijk in te ontspannen. Er is zelfs een klein verwarmd zwembad met jetstream en er zijn enkele fitnessapparaten. De gezellige lounge met bar en het restaurant vindt u op het promenadedek. Het hele schip, dus ook uw hut, heeft airconditioning.

Meer informatie over de Azolla vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs p.p.

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kunt u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805