De mooiste Kerstmarkten langs de Bovenrijn | Feenstra Rijn Lijn

De mooiste Kerstmarkten langs de Bovenrijn Nieuw

Honderden lampjes, de geur van vers geroosterde amandelen, glühwein en peperkoek en de mooiste souvenirs. Dat is wat u te wachten staat tijdens deze exclusieve Kerstmarktreis met de luxueuze Antonio Bellucci langs de mooiste, grootste en oudste Kerstmarkten langs de Rijn. Kerstsfeer ten top!

Maandag 13 december: Arnhem - Straatsburg (bustransfer)

Vanuit Arnhem vertrekken om 09.30 uur de bussen om u naar Straatsburg te brengen. Tijdens de busreis zorgen we uiteraard voor een kopje koffie en wordt er onderweg gestopt voor de lunch. Aan het einde van de middag komen we aan in Straatsburg waar het schip al op u ligt te wachten. In de lounge heet de bemanning u van harte welkom met een verrukkelijke cocktail. Vervolgens kunt u plaatsnemen in het restaurant waar u een overheerlijk diner wordt geserveerd.

Dinsdag 14 december: Straatsburg - Speyer

We blijven de hele dag in Straatsburg en dat geeft u de mogelijkheid volop te genieten van één van de grootste en oudste kerstmarkten. Rond de kathedraal en op 12 locaties in het hart van de stad zorgen de meer dan 300 kraampjes, kilometers verlichting, de grote kerstboom en verschillende shows en optredens voor een magische kerstsfeer die u niet snel meer zult vergeten. Aan het einde van de dag laten we Straatsburg achter ons en zetten koers richting Speyer waar we de nacht zullen doorbrengen.

Woensdag 15 december: Speyer - Mannheim

Vandaag kunt u deelnemen aan een dagexcursie(*) naar Heidelberg. In de loop van de ochtend openen de houten huisjes op de kerstmarkten in de oude binnenstad van Heidelberg hun luiken. U komt ogen en oren te kort. Liefhebbers kunnen de ijzers onderbinden en een rondje schaatsen op de ijsbaan aan de Karlplatz. Vanaf hier heeft u ook prachtig zicht op Slot Heidelberg. Het schip is intussen naar Mannheim gevaren waar de deelnemers van de excursie aan het einde van de middag weer terug aan boord komen. De rest van de dag kunt u heerlijk struinen over de kerstmarkten van Mannheim. De mooiste vindt u ongetwijfeld bij de Watertoren.

Donderdag 16 december: Mannheim - Rüdesheim

De bemanning is vroeg op en wanneer u aanschuift aan het ontbijt zijn we al onderweg naar Rüdesheim. In de loop van de ochtend kunt u in de lounge een heuse Apfelstrüdeldemonstratie bijwonen. Loopt het water u al in de mond? Tijdens de lunch meren we aan in Rüdesheim. Het bekendste straatje van Rüdesheim is zonder twijfel de Drosselgasse. In deze charmante smalle steeg wemelt het van muzikale en culturele hoogtepunten. Drink een lekker glaasje in één van de vele wijnlokalen of ga op zoek naar mooie souvenirs in één van de vele bijzondere winkeltjes.

Vrijdag 17 december: Rüdesheim - Koblenz - Arnhem

Tijdens het ontbijt laten we Rüdesheim achter ons. De bestemming van vandaag is Koblenz. Elk jaar tijdens de advent verandert het hart van deze Romeinse stad in een sfeervol kerstparadijs. Wanneer u aan het einde van de dag geheel voldaan en met de laatste kerstinkopen terug aan boord komt staat de warme chocolademelk en glühwein met banketstaaf voor u klaar. Vanavond laten we Koblenz achter ons en start de terugreis naar Arnhem.

Zaterdag 18 december: Arnhem

U kunt vanochtend in de lounge bijkomen van deze fantastische reis. Na de brunch komen we in Arnhem aan, waar we om 13.00 uur afscheid van u nemen. Wij wensen u fijne feestdagen en een mooi en gezond 2022.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Apfelstrüdel demonstratie
  • Gehele reis live entertainment
  • Farewell Dinner
  • Inclusief pendelbus naar Straatsburg
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs p.p.

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805