Burchten & Kastelen | Feenstra Rijn Lijn

Burchten en Kastelen

Vanwege de tactische ligging van de vele nederzettingen langs de Rijn werden hier vaak burchten, kastelen en andere vestingen gebouwd. Om daar met een schip langs te varen is een belevenis op zich.

Maandag/Woensdag: Arnhem - Düsseldorf

Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom aan boord. In de loop van de avond zal in de lounge de bemanning aan u worden voorgesteld en kunt u onder het genot van een drankje nader kennismaken met uw medepassagiers. Tijdens het diner gooien we de trossen los en varen we rustig naar onze eerste bestemming Düsseldorf.

Dinsdag/Donderdag: Düsseldorf - Bonn

In de ochtend heeft u de gelegenheid om Düsseldorf te verkennen. Deze metropool is niet alleen de hoofdstad van de deelstaat Nordrhein-Westfalen, maar is ook toonaangevend op het gebied van mode. Het is een waar shopping-paradijs, met de Königsallee als kers op de taart. Maar ook de cultuurliefhebber zal in Düsseldorf niets tekortkomen met de vele musea en oude gebouwen zoals het stadhuis en de Schlossturm. Terwijl we onze reis vervolgen en langs Keulen varen zal er ’s middags in de lounge een High Tea worden geserveerd. In de loop van de avond meren we af in Bonn.

Woensdag/Vrijdag: Bonn - Andernach

De ochtend brengen wij door in Bonn, de voormalige hoofdstad van West-Duitsland. Als één van de oudste steden van Duitsland heeft Bonn een rijke en boeiende geschiedenis. Naast de vele musea en regeringsgebouwen heeft de stad ook lange autovrije winkelstraten en sfeervolle pleinen. We laten Bonn aan het einde van de ochtend achter ons en varen door naar de Keltische vestingstad Andernach.

Donderdag/ Zaterdag: Andernach - Rüdesheim - Koblenz

Al vroeg vervolgen wij onze reis naar Rüdesheim. Wij varen over de Romantische Rijn waar u geniet van prachtige uitzichten. We passeren vele burchten en kastelen op dichtbegroeide bergtoppen. Aan het begin van de middag komen we in de wijnstad Rüdesheim aan. De middeleeuwse stadskern, evenals gedeelten van de stadsversterking zijn bewaard gebleven. In de Drosselgasse is het altijd gezellig. Onder het genot van livemuziek kunt u in de vele restaurants en barretjes genieten van de wereldberoemde Rüdesheimer Kaffee of één van de lokale wijnen. Tijdens het diner varen we terug naar Koblenz waar we overnachten.

Vrijdag/Zondag: Koblenz - Duisburg

De handelsstad Koblenz ligt ingeklemd tussen de Moezel en de Rijn. De Deutsche Eck, het punt waar de Moezel uitmondt in de Rijn, is een toeristische trekpleister. Oude vestingmuren, burchttorens en kastelen zijn overblijfselen uit een bewogen verleden en zijn nog steeds zichtbaar in deze stad. Tijdens de lunch varen we verder stroomafwaarts naar Duisburg. ’s Avonds geniet u in het restaurant van het Farewell Dinner met aansluitend een gezellige avond in de lounge.

Zaterdag/Maandag: Duisburg - Arnhem

De laatste dag is al weer aangebroken. Als afsluiting van deze mooie reis hebben wij een heerlijk ontbijt voor u klaar staan. Aangekomen op onze eindbestemming Arnhem, nemen wij om 11.00 uur afscheid van u en wensen u een wel thuis.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden (niet inclusief)
  • Eén avond met live muziek
  • High Tea
  • Farewell Dinner

Rembrandt van Rijn

De entree op het promenadedek lijkt zo uit een chique hotel te komen. Verder naar voren vindt u de gezellige Captains-Corner en de lounge met een dansvloer en een gezellige bar. Vanuit het sfeervolle restaurant op het hoofddek heeft u door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving. Meer informatie over de Rembrandt van Rijn vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs p.p.

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kunt u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805