Bollencruise

De overweldigende kleurenpracht van de bloeiende bollenvelden in Noord-Holland vormen het decor voor deze schitterende 5-daagse cruise. Interessante steden als Kampen, Alkmaar en Wijk bij Duurstede staan op het programma.

Maandag 12 april: Arnhem - Kampen

Wij heten u van harte welkom aan boord en vertrekken om 09.30 uur vanuit Arnhem. Ter hoogte van Westervoort draaien we de smalle IJssel op. In de loop van de middag bereiken we Kampen. Vissers, kooplieden en ambachtslui zorgen al sinds de dertiende eeuw voor bedrijvigheid in deze Hanzestad en die levendige sfeer is nog steeds te proeven.

Dinsdag 13 april: Kampen - Den Oever - Den Helder

We verlaten de smalle IJssel en steken het IJsselmeer over naar onze volgende bestemming, Den Oever. Hier maken we een korte stop. Na de lunch staan de bussen klaar voor een bustocht door de Streek(*). De prachtige tocht langs de heerlijk geurende en kleurrijke bollenvelden is één van de hoogtepunten van deze reis. Het schip vaart ondertussen door naar Den Helder waar de deelnemers van de excursie weer aan boord komen. Hier zullen we ook de nacht doorbrengen.

Woensdag 14 april: Den Helder - Alkmaar

Deze ochtend zal uw uitzicht voornamelijk bestaan uit bollenvelden die in volle bloei staan. We varen langzaam van Den Helder naar Alkmaar zodat u optimaal van het uitzicht kunt genieten. Na de lunch heeft u de mogelijkheid om Alkmaar te verkennen. In de binnenstad kunt u heerlijk winkelen. De leuke boetiekjes en warenhuizen worden afgewisseld met de vele monumentale panden. Of bezoek Het Hollands Kaasmuseum dat gevestigd is in het historische Waaggebouw.

Donderdag 15 april: Alkmaar - Wijk bij Duurstede

We vertrekken al vroeg uit Alkmaar en verlaten de Zaan- en Bollenstreek. Over het Amsterdam-Rijnkanaal zetten we koers naar Wijk bij Duurstede. ’s Avonds kunt u aan boord genieten van het Captains Dinner en een feestelijke afscheidsavond.

Vrijdag 16 april: Wijk bij Duurstede - Arnhem

De laatste dag van deze reis is al weer aangebroken. We verlaten Wijk bij Duurstede en varen over de Nederrijn naar Arnhem. In de ochtend geniet u nog van koffie met wat lekkers en aansluitend van een uitgebreide lunch. Om 14.00 uur meren wij af in Arnhem, waarmee een einde is gekomen aan deze prachtige reis. Tot ziens!

  • Welkomstdrankje
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Diverse begeleide wandelingen
  • Eén avond met live entertainment
  • Captains Dinner
  • Uitgebreide afscheidslunch
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs p.p.

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805