Bollencruise | Feenstra Rijn Lijn

Bollencruise

De overweldigende kleurenpracht van de bloeiende bollenvelden in Noord-Holland vormen het decor voor deze schitterende 5-daagse cruise. Interessante steden als Kampen, Enkhuizen en Wijk bij Duurstede staan op het programma.

Maandag 4 april: Arnhem - Kampen

Wij heten u van harte welkom aan boord en vertrekken om 09.30 uur vanuit Arnhem. Ter hoogte van Westervoort draaien we de smalle IJssel op. In de loop van de middag bereiken we Kampen. Vissers, kooplieden en ambachtslui zorgen al sinds de dertiende eeuw voor bedrijvigheid in deze Hanzestad en die levendige sfeer is nog steeds te proeven.

Dinsdag 5 april: Kampen - Den Oever - Den Helder

We verlaten de smalle IJssel en steken het IJsselmeer over naar onze volgende bestemming, Den Oever. Hier maken we een korte stop. Na de lunch staan de bussen klaar voor een bustocht door de Streek(*). De prachtige tocht langs de heerlijk geurende en kleurrijke bollenvelden is één van de hoogtepunten van deze reis. Het schip vaart ondertussen door naar Den Helder waar de deelnemers van de excursie weer aan boord komen. Hier zullen we ook de nacht doorbrengen.

Woensdag 6 april: Den Helder - Enkhuizen

Deze ochtend kunt u genieten van het schitterende uitzicht over de bollenvelden langs het Noordhollandsch Kanaal. Bij Schagen keren we de steven, we varen langzaam terug richting Den Helder om vervolgens via het uitgestrekte IJsselmeer in de loop van de middag in Enkhuizen aan te meren. Enkhuizen was in de Gouden Eeuw een welvarende stad en dat is nog duidelijk zichtbaar. Bezienswaardige gebouwen in Enkhuizen zijn de toegangspoort "Drommedaris", het stadhuis, De Enkhuizer Waag en de Westerkerk. In het restaurant zijn alle voorbereidingen bezig voor het Captains Dinner.

Donderdag 7 april: Enkhuizen - Wijk bij Duurstede

We vertrekken al vroeg uit Enkhuizen. Over het Markermeer en het Amsterdam-Rijnkanaal zetten we koers naar Wijk bij Duurstede. ’s Avonds kunt u aan boord genieten van een feestelijke afscheidsavond.

Vrijdag 8 april: Wijk bij Duurstede – Arnhem

De laatste dag van deze reis is al weer aangebroken. We verlaten Wijk bij Duurstede en varen over de Nederrijn naar Arnhem. In de ochtend geniet u nog van koffie met wat lekkers en aansluitend van een uitgebreide lunch. Om 14.00 uur meren wij af in Arnhem, waarmee een einde is gekomen aan deze prachtige reis. Tot ziens!

  • Welkomstdrankje
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Diverse begeleide wandelingen
  • Eén avond met live entertainment
  • Captains Dinner
  • Uitgebreide afscheidslunch
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs p.p.

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kunt u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805