Boek nu, cruise later...

Nu de zon zo uitbundig schijnt willen we niets liever dan er lekker op uit gaan. Droomt u even mee ??

“Het is een mooie zomerse dag en u geniet op het zonnedek volop van het prachtige Moezeldal. Niet veel later wordt de loopplank voor u uitgelegd en wandelt u zo het centrum van Cochem in, één van de bekendste toeristenstadjes langs de Moezel. Met prachtige herinneringen, foto’s en souvenirs keert u aan het einde van de middag weer terug aan boord waar in het restaurant een overheerlijk 4-gangen diner wordt uitgeserveerd.“

Gewoon lekker op vakantie, dat willen we nu toch allemaal! Gezien de huidige situatie moeten we allemaal nog even geduld hebben en kunnen we de koffer nog niet pakken. Maar dat neemt niet weg dat u uw droomvakantie wel alvast kunt boeken. Dan weet u zeker dat u met uw gewenste cruise ook mee kan op het moment dat het weer kan. U kunt nu gerust boeken want Feenstra biedt Geld-terug-garantie in het geval dat wij door omstandigheden de reis moeten annuleren. En met de Omboek-garantie kunt u tot vier weken voor uw vertrekdatum uw reis kosteloos omboeken indien u toch liever iets later op vakantie wil gaan. Klik hier voor meer informatie.

De eerste versoepelingen brengen hopelijk voor velen van u weer wat licht in de duisternis. Helaas zijn april en mei nog net iets te vroeg voor ons om de trossen los te gooien vandaar dat we de start van het vaarseizoen hebben opgeschoven naar begin juni.

Natuurlijk kunnen wij niet voorspellen hoe deze situatie zich de komende weken verder zal ontwikkelen. Het is onze hoop dat het vaccinatieproces zal leiden tot meer vrijheden en wij in juni kunnen starten met onze cruises. Uiteraard blijven we de ontwikkelingen nauwgezet volgen. Mochten we toch genoodzaakt zijn maatregelen te treffen zullen we hierin onze verantwoordelijkheid nemen en betrokkenen hierover informeren. Tot die tijd gaan we ervan uit dat de geplande reizen doorgaan.

We kunnen u verzekeren dat wanneer we kunnen en mogen varen Feenstra klaar staat om de loopplank voor u uit te leggen. En géén zorgen, want dit doen we alleen als we overtuigd zijn van het feit dat we dit op een veilige en verantwoorde manier kunnen doen. Uw veiligheid en gezondheid en die van onze bemanning heeft de hoogste prioriteit!

We kijken reikhalzend uit naar de start van ons seizoen en kunnen niet wachten om u aan boord weer van harte welkom te heten.